dinsdag 29 november 2011

Vanmorgen heb ik deze hartenregen aan mijn moeder gegeven. Ik mocht hen met niets bedanken voor de dagen dat de oudste drie konden logeren tijdens het ziekenhuisverblijf van onze jongste. Nu mag dat gelukkig wel altijd met iets dat ik zelf heb gemaakt. De kinderen hadden een mok geschilderd. Dat is ook leuk om te doen en leuk om weg te geven. Bij Xenos kan je serviesverf kopen, even in de oven op 150 graden en het is nog vaatwasmachinebestendig ook. Sorry, ik ben vergeten er een foto van te maken, misschien later nog.


Groetjes Annette

zaterdag 26 november 2011

Vandaag even naar de stad geweest en ik kon het niet laten dit lint en de bolletjes wol te kopen. Het lint kan ik weer gebruiken voor mooie versieringen (bijvoorbeeld deze sleutelhanger) en van de wol wil ik een sjaal maken voor mijn oudste dochter.

Fijn weekend!
Annette







vrijdag 25 november 2011

Straks gaan we even bij de buurvrouw op kraamvisite. Er is een meisje geboren. De afgelopen dagen heb ik speciaal voor haar een olifant gehaakt. Samen met een lekker ruikende haarlotion, lijkt mij dit een schattig cadeautje.





Vorige week heeft onze jongste dochter in het ziekenhuis gelegen. De vele uurtjes dat we moesten wachten heb ik o.a. ingevuld met het haken van een mutsje voor ons kleine meisje. Zie hier het resultaat.
De twee kleuren roze had ik nog van een dekentje dat ik tijdens de zwangerschap voor haar heb gehaakt, die zal ik ook even laten zien, je ziet hem op de foto van haar kamertje (met de behangfiguren; natuurlijk ook zelf gemaakt).








Gehaakte kledinghangertjes, plankjes van de kast met behang bekleed.



 En de geboortekrans, met op het hart haar naam.