zondag 29 april 2012

Broche

Een heerlijk zondagmiddag-frutseltje. En niet te vergeten; klaar voor morgen!
Met dank aan Lindevrouwsweb , zij heeft een heel duidelijke beschrijving en mooie foto's hoe je zo'n bloem maakt.


donderdag 26 april 2012

Reparatie: van gat tot hart

Er ligt al sinds de kou, door vallen op het ijs, een broek met een gat. Alleen een lap vond ik niet zo leuk en jammer van de broek. Dus heb ik deze oplossing bedacht! Van het gat heb ik een hart geknipt en daaromheen met de hand een hartje met roze draad gemaakt. Achter het hart een leuk stofje en deze met zwarte draad er achter gestikt.
En ze kan hem weer aan!




woensdag 25 april 2012

kussen

Momenteel heb ik veel te veel om handen. Gelukkig kan ik af en toe de tijd vinden om even te ontspannen met een lekker freubelwerkje.
Een tijdje geleden vond ik een mooie deken voor mijn zoon, in de kleuren van zijn kamer dus met de vlakken voor een deken maak ik dan maar kussens..... Hij is er erg blij mee.



vrijdag 6 april 2012

Cakejes met een anekdote

Gisteren waren de kinderen vroeg uit school, dus heb ik met mijn oudste zoontje cakejes gebakken, hij mocht de kleur kiezen en roze is zijn favoriet.  Natuurlijk vroeg hij of ik ze ook op mijn blog wilde zetten. Dat wilde ik wel dus ik zet de cakejes op een tafeltje en zeg tegen mijn jongste zoontje: 'Je moet ervan afblijven want ik zet ze hier alleen even neer voor de foto". Waarop hij zegt: "waarom, de foto heeft toch geen mond?....). Tja, da's waar en gelukkig wij wel, want ze zijn heerlijk met die botercrème erop.